
به این مقاله چند ستاره میدهید؟
[کل: 2 میانگین: 5]
قبلا در مقاله wordpress toolkit چیست این ابزار سی پنل را که در تمامی سرویس های سون هاست موجود است را معرفی کردم و شما را با آن آشنا کردم. حال در ادامه این مقاله نحوه نصب سریع وردپرس با جعبه ابزار wordpress را بدون نیاز به دانلود و گذراندن مراحل جداگانه آپلود، ایجاد پایگاه داده و … برای نصب وردپرس این سیستم مدیریت محتوا معرفی می کنم. را می توان در دامنه نصب کرد، دامنه یا زیر پوشه خود را نصب کنید.
قبل از ارائه آموزش کامل ابتدا به بررسی برخی از مزایای این روش نصب وردپرس می پردازیم. برای آشنایی کاملتر با این ابزار به شما پیشنهاد می کنم مقاله ذکر شده را مطالعه کنید.
- نیازی به دانلود وردپرس و آپلود آن در هاست برای نصب نیست
- در زمان نصب وردپرس صرفه جویی کنید
- بدون نیاز به ایجاد پایگاه داده در صفحات جداگانه
- فرآیند نصب وردپرس کاملاً خودکار در چند دقیقه
- امکان تنظیم تمام اطلاعاتی که در روش های مختلف نصب وردپرس وارد می کنید
- امنیت بالاتر

برای این منظور ابتدا لازم است هاست شما از سرویس wordpress toolkit پشتیبانی کند. این ابزار پولی است که طبق سیاست های شرکت هاستینگ می توان یکی از نسخه های معمولی یا پیشرفته آن را خریداری و بر روی سرور پیکربندی کرد.
از آنجایی که ویژگی های مختلفی با این ابزار ارائه می شود، ممکن است بسته به نوع لایسنس نتوانید به برخی از ویژگی های این ابزار دسترسی داشته باشید.
شرکت سون هاست در تمامی خدمات هاست وردپرس و هاست لینوکس خود این ابزار را با مجوز توسعه یافته ارائه می کند که علاوه بر امکانات اولیه جعبه ابزار وردپرس، به امکانات مختلف دیگری نیز دسترسی خواهید داشت که امنیت وردپرس را افزایش می دهد.
بنابراین در ابتدا پیشنهاد می کنم در صورتی که هاست شما این ابزار را ندارد، با کلیک بر روی دکمه زیر و ورود به سایت سون هاست، یکی از خدمات هاست وردپرس، لینوکس یا لینوکس اقتصادی را با توجه به منابع مورد نیاز سایت خود برای دسترسی خریداری کنید. ابزار.
خریده است
مرحله اول: به بخش ابزار وردپرس در سی پنل بروید
پس از ورود به هاست خود، مشابه تصویر زیر از تب DOMAINS روی گزینه WordPress Toolkit کلیک کنید تا برای نصب سریع وردپرس به منوی این قسمت دسترسی پیدا کنید.

در این صورت اگر به تازگی هاست خود را خریداری کرده اید، صفحه ای مشابه تصویر زیر به شما نمایش داده می شود.

در این مرحله کافی است بر روی دکمه install wordpress کلیک کنید تا مراحلی که شامل دانلود وردپرس از هاست، ایجاد دیتابیس و تنظیمات اولیه می باشد را ادامه دهید.
مرحله دوم: تنظیمات اولیه و حساب مدیریت وردپرس
این قسمت از تنظیمات مشابه تصویر زیر است که در آن باید گزینه های اصلی مانند مسیر نصب وردپرس، عنوان سایت، زبان وردپرس و حتی نسخه نصب وردپرس مورد نظر را انتخاب کنید. این تنظیمات را بر اساس تصویر زیر و توضیحات ارائه شده انجام دهید.

- از این گزینه، نوع پروتکل مورد نظر برای نصب وردپرس را انتخاب کنید. اگر SSL روی سایت شما نصب است، توصیه می کنم از پروتکل HTTPS استفاده کنید. در غیر این صورت با توجه به آموزش نصب SSL در وردپرس که برای Sonhost هم ساخته شده است می توانید فقط در چند دقیقه آن را نصب کنید.
- اگر دامنه دیگری در هاست شما پارک شده است، می توانید دامنه خود را از این قسمت تغییر دهید. یا اگر قصد نصب وردپرس روی ساب دامین را دارید ابتدا طبق آموزش ساخت ساب دامین در سی پنل یک ساب دامین جدید بسازید و سپس از این قسمت برای نصب انتخاب کنید. به عنوان مثال، ممکن است بخواهید وردپرس را روی آدرس زیر دامنه وبلاگ دامنه خود نصب کنید که این گزینه برای آن اعمال می شود، مانند وبلاگ Sonhost.
- اگر قصد دارید وردپرس را در پوشه ای جدا از دامنه اصلی نصب کنید، نام پوشه را در این قسمت وارد کنید. به عنوان مثال، اگر می خواهید وردپرس از طریق مسیری مشابه 7ho.st/blog قابل دسترسی باشد، باید نام پوشه وبلاگ را در این قسمت قرار دهید. در غیر این صورت تنظیمات این گزینه را برای نصب وردپرس در دامنه اصلی تغییر ندهید.
- در این قسمت می توانید عنوان مورد نظر برای سایت را وارد کنید.
- این یک گزینه بسته برای سایت ها بر اساس موضوع آنها است، که در آن جعبه ابزار wordpress افزونه ها و قالب های مناسب را برای شما نصب می کند. از آنجایی که برای ما کاربران فارسی زبان (به دلیل انگلیسی بودن فرمت ها) نیازی به این گزینه نیست، این گزینه را تغییر ندهید.
- از این گزینه می توانید زبان نصب وردپرس را انتخاب کنید. کافیست گزینه ها را مرور کنید و زبان فارسی را جستجو کنید. توجه داشته باشید که نسخه ویژه ای برای زبان فارسی افغانستان وجود دارد پس اشتباها این نسخه را انتخاب نکنید.
- از این گزینه می توانید نسخه مورد علاقه وردپرس خود را برای نصب انتخاب کنید. اگر این گزینه را تغییر ندهید، آخرین نسخه رسمی وردپرس نصب خواهد شد.
- این فیلد که نام کاربری دارد، مربوط به نام کاربری مدیریت وردپرس است که برای ورود به آن نیاز دارید. پس از یک نام کاربری مناسب استفاده کنید.
- این گزینه مربوط به رمز ورود اکانت مدیریت وردپرس می باشد. با کلیک بر روی نماد چشم می توانید رمز عبور را مشاهده و کپی کنید.
- آ: با کلیک روی دکمه Generate در مقابل این قسمت می توانید رمز عبور تصادفی دیگری ایجاد کنید.
- آدرس ایمیل مدیر وردپرس را در این قسمت وارد کنید.
برخی از اطلاعاتی که در بالا مشاهده می کنید به صورت تصادفی تولید می شوند که باید آنها را تغییر دهید. حال در مرحله بعد باید اطلاعات موجود در پایگاه داده را بررسی کرده و در صورت نیاز آن را شخصی سازی کنید.
مرحله سوم: سفارشی سازی و ایجاد پایگاه داده
در این مرحله می توانید بر روی تب Database کلیک کنید تا گزینه های مربوط به پایگاه داده به صورت تصادفی ایجاد شده را مشاهده و ذخیره کنید. یا آنها را برای سفارشی کردن تغییر دهید.

- گزینه Database Name مربوط به نام پایگاه داده به صورت تصادفی انتخاب شده است. با توجه به اینکه ممکن است چندین پایگاه داده در سایت خود ایجاد کنید و ممکن است در فرآیندهای تغییر خطا رخ دهد، می توانید از هر نامی که منطقی است استفاده کنید.
- گزینه پیشوند جدول پایگاه داده نیز برای پیشوند جدول وردپرس در نظر گرفته شده است که هنگام نصب دستی وردپرس به صورت پیش فرض _wp است. در اینجا برخلاف وردپرس، این پیشوند تصادفی تولید می شود که می توانید آن را نیز تغییر دهید.
- گزینه Database user name برای نام کاربری پایگاه داده است که به صورت تصادفی انتخاب می شود. از این گزینه می توانید از نام کاربری پایگاه داده وردپرس سفارشی نیز استفاده کنید.
- گزینه رمز عبور پایگاه داده کاربر نیز برای رمز عبور پایگاه داده وردپرس است. میتوانید با کلیک کردن روی نماد چشم آن را مشاهده و کپی کنید، یا میتوانید رمز عبور تصادفی دیگری را با کلیک کردن روی دکمه Generate در مقابل آن انتخاب کنید. همچنین امکان وارد کردن رمز دلخواه در این قسمت وجود دارد.
مرحله چهارم: تنظیمات به روز رسانی خودکار وردپرس
در این مرحله تنظیماتی برای فعال یا غیرفعال کردن به روز رسانی خودکار در وردپرس ارائه می شود. این گزینه ها شامل به روز رسانی خودکار افزونه های وردپرس، تم و هسته وردپرس است که می توانید در چند حالت در زیر تنظیم کنید.
- به روز رسانی ها همیشه فعال هستند.
- بهروزرسانیها فقط باید زمانی انجام شوند که برای رفع مشکل امنیتی آماده باشند.
- به روز رسانی بر اساس تنظیماتی که برای به روز رسانی خودکار در وردپرس، افزونه ها و قالب ها انتخاب می شود انجام می شود.
با توجه به اینکه نیازی به شخصی سازی این گزینه ندارید، از توضیح بیشتر آن صرف نظر می کنم. اما برای مشاهده توضیحات کامل این قسمت می توانید به مقاله مقدماتی جعبه ابزار وردپرس در وبلاگ سون هاست که در ابتدای مطلب لینک کردم مراجعه کنید و توضیحات کامل این قسمت را مطالعه کنید.
مرحله آخر و رونق!
در نهایت پس از اینکه تنظیمات تمام بخش ها را شخصی سازی کردید، مطابق تصویر زیر بر روی دکمه نصب کلیک کنید.

چند دقیقه صبر کنید تا مراحل نصب به طور کامل اجرا شود و 100٪ کامل شود.

پس از اتمام مراحل نصب، پنجره ای مشابه تصویر زیر باز می شود که از شما می خواهد افزونه های اصلی مورد نیاز برای وردپرس را نصب کنید.

با توجه به اینکه نیازی به نصب این افزونه های پیشنهادی ندارید، در این قسمت روی گزینه No thanks کلیک کنید تا پنجره بسته شود. حال اگر آدرس دامنه یا مسیری را که برای نصب وردپرس انتخاب کرده اید باز کنید، می بینید که آخرین نسخه وردپرس با آخرین تم به صورت پیش فرض نصب شده است.
سوالات متداول
برای این کار کافیست از قسمت Dashboard روی لینک آبی رنگ Setup مشابه تصویر کلیک کنید. در این حالت یک اسلاید در سمت چپ باز می شود و اطلاعات ورود به وردپرس مانند آدرس ورود، نام کاربری، رمز عبور فعلی، آدرس ایمیل، زبان وردپرس و امکان تغییر رمز عبور را نمایش می دهد.
برای این کار کافی است افزونه ها یا تم های نصب شده در وردپرس را به ترتیب از قسمت افزونه ها یا تم ها مرور کنید. در این بخشها میتوانید بدون نیاز به ورود به داشبورد وردپرس خود، پوستهها و افزونههای جدید را فعال یا غیرفعال، حذف و حتی اضافه کنید. برای جزئیات بیشتر می توانید به مقاله آموزش جعبه ابزار وردپرس مراجعه کنید.
خلاصه و کلمات پایانی
جعبه ابزار وردپرس Sonhost به شما امکان می دهد وردپرس را سریعتر از نسخه نصب معمولی نصب کنید و در طول مراحل نصب، نیازی به دانلود وردپرس، آپلود و از حالت فشرده خارج کردن آن ندارید. این ابزار شما را در کمتر از 3 دقیقه کل مراحل نصب را طی می کند.
یکی از مهمترین مزیت های نصب وردپرس با جعبه ابزار وردپرس این است که به دلیل انتخاب خودسرانه اطلاعات پایگاه داده، نام کاربری و پیشوندهای جدول که اکثر کاربران به آن توجهی ندارند، کمک زیادی به افزایش امنیت وردپرس در سایت شما خواهد کرد. علاوه بر این ویژگی های بسیار پس از نصب وردپرس مانند اسکن سایت، اعمال راهکارهای امنیتی و تجزیه و تحلیل مداوم، مدیریت وردپرس را آسان تر می کند.
امیدوارم از این مقاله نهایت استفاده را برده باشید. اگر سوال یا مشکلی در استفاده از این روش سریع برای نصب وردپرس با Toolkit دارید، آن را در قسمت نظرات مطرح کنید تا من شما را راهنمایی کنم.