منو سایت

  • خانه
  • وبلاگ
  • همه چیز درباره پشتیبان گیری + پادکست SevenHost • وبلاگ SevenHost

همه چیز درباره پشتیبان گیری + پادکست SevenHost • وبلاگ SevenHost

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ
همه چیز درباره پشتیبان گیری + پادکست SevenHost • وبلاگ SevenHost

به این مقاله چند ستاره می‌دهید؟

[کل: 4 میانگین: 5]

در این مقاله قصد داریم موارد مختلفی را بررسی کنیم که عبارتند از: برای پشتیبان گیری به چه چیزهایی نیاز داریم؟ ما روش های مختلف پشتیبان گیری را به شما ارائه می دهیم، SunHost از چه فناوری برای این کار استفاده می کند؟ سیاست پشتیبان گیری و مسئولیت سون هاست در قبال فایل ها و بک آپ های کاربران چیست؟ برای دریافت اطلاعات کامل در مورد پشتیبان گیری SunHost با ما همراه باشید.

چرا هر وب مستر باید از اطلاعات وب سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کند؟

هر وب‌سایتی که راه‌اندازی می‌کنیم، باید اطلاعات مفیدی را برای کاربران آماده کنیم تا ترافیک بالا و فروش بیشتری داشته باشند. اکنون اطلاعات و محتوایی که در وب سایت خود منتشر می کنیم به تلاش، زمان، هزینه و زمان زیادی نیاز دارد. برای ذخیره و نگهداری این اطلاعات ارزشمند به یک نسخه پشتیبان نیاز داریم. با استفاده از پشتیبان به راحتی می توانیم از اطلاعات خود محافظت کنیم تا نگران از دست دادن اطلاعات وب سایت خود نباشیم.

پشتیبان گیری به شما کمک می کند اگر یک هکر اطلاعات وب سایت شما را از بین ببرد، می توانید به راحتی آنها را با استفاده از نسخه پشتیبان بازیابی کنید. همچنین، ایجاد یک نسخه پشتیبان، شما را در مورد خطرات دیگری مانند: خطاهای انسانی، به روز رسانی ناموفق، بدافزار یا ویروس، مشکلات سخت افزاری، انتقال سایت و غیره اطمینان می دهد.

پادکست کوتاه و مفید در مورد اهمیت پشتیبان گیری + نکات مهم

پشتیبان گیری همیشه مهم است و شما باید پشتیبان گیری در خارج از هاست خود داشته باشید. این پادکست کوتاه و مفید به نکات مفید و البته مهم می پردازد 👇


روش های پشتیبان گیری را وارد کنید:

پشتیبان گیری روش های مختلفی دارد که در این قسمت به شما معرفی می کنیم.

چرا هر وب مستر باید از اطلاعات وب سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کند؟

1. پشتیبان گیری کامل

در روش بک آپ کامل همانطور که از نامش پیداست از تمامی اطلاعات و داده ها بک آپ گرفته و منتقل می شود. نرم افزار پشتیبان گیری با تغییرات و افزایش یا کاهش داده ها تداخلی ندارد، بنابراین از همه آنها نسخه پشتیبان تهیه می کند. یکی از مزایای آن سرعت و سهولت بازیابی اطلاعات است. اما یکی از معایب این روش فضای ذخیره سازی بزرگی است که مورد نیاز است، زیرا می توان چندین نسخه از یک قطعه اطلاعات را ذخیره کرد.

2. پشتیبان گیری افزایشی

اکثر نرم افزارهای پشتیبان گیری شبکه از روش پشتیبان گیری افزایشی استفاده می کنند. با پشتیبان گیری افزایشی، اولین کاری که انجام می شود این است که یک نسخه پشتیبان کامل از فایل های خود تهیه کنید و پشتیبان گیری های بعدی فقط از تغییرات اعمال شده در داده های روز قبل نسخه پشتیبان تهیه می کنند.

در این صورت محتویات آرشیو تکراری نخواهد بود. مزیت استفاده از روش پشتیبان گیری افزایشی این است که در مقایسه با بک آپ کامل، سرعت پشتیبان گیری بالاتری دارد اما فضای ذخیره سازی کمتری دارد. علاوه بر این، با پشتیبان‌گیری افزایشی، فرآیند بازیابی پیچیده‌تر و کندتر از پشتیبان‌گیری کامل است.

پشتیبان گیری افزایشی

3. پشتیبان گیری دیفرانسیل

این روش پشتیبان گیری تغییرات را با توجه به آخرین نسخه پشتیبان تهیه شده در روزهای قبل تشخیص داده و از آنها بک آپ تهیه می کند. وقتی Differential Backup را برای پشتیبان‌گیری انتخاب می‌کنید، در روز اول پشتیبان‌گیری، سیستم یک نسخه پشتیبان کامل از فایل‌های شما انجام می‌دهد و در روزهای بعد از تغییرات در مقایسه با آخرین نسخه پشتیبان کامل موجود، نسخه پشتیبان تهیه می‌کند.

در روش پشتیبان گیری افزایشی حجم پشتیبان گیری های ساخته شده کم است که در این صورت باید مراحل بازیابی بیشتری انجام شود. اما با پشتیبان گیری دیفرانسیل، حجم بک آپ های آماده شده زیاد است، بنابراین مراحل بازیابی کمتری مورد نیاز است.

4. پشتیبان گیری ابری

سیستم‌های ابری مختلفی وجود دارند که خدمات پشتیبان‌گیری ارائه می‌کنند، برخی از این خدمات ابری عبارتند از: Microsoft Azure، Amazon Glacier، Amazon S3، ElephantDrive، Symform، Google Cloud Storage، OpenStack Swift و WebDAV.

.  پشتیبان گیری ابری

SonHost از چه فناوری هایی برای پشتیبان گیری استفاده می کند؟

زیرساخت سخت افزاری سرورهای Sonhost مبتنی بر Raid است، به این معنی که اطلاعات کاربر روی چندین دیسک به طور همزمان میزبانی می شود. در واقع Sonhost روزانه از تمامی اطلاعات سرورها یعنی تمامی فایل های کاربر در یک هارد دیسک جداگانه روی سرور که تنها به مدت 6 روز ذخیره می شود، نسخه پشتیبان تهیه می کند. این اطلاعات بر روی یک دیسک کاملا مجزا در خارج از سرور منعکس شده و روزانه همگام سازی می شود.

سیاست پشتیبان گیری SonHost + مسئولیت SonHost برای فایل های کاربر و پشتیبان گیری

پشتیبان گیری رایگان یکی دیگر از خدماتی است که سون هاست برای شما ارائه می کند، پشتیبان گیری روزانه از اطلاعات شما انجام می شود، بنابراین هر زمان که بخواهید می توانید از کنترل پنل هاست بک آپ بگیرید. اما پیشنهاد می کنیم خودتان نسخه پشتیبان تهیه کنید. در واقع، شما باید به طور منظم از اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.

زیرا اگر داده های پشتیبان حذف شوند، این پسران است هیچ مسئولیت و مسئولیتی در قبال از دست دادن فایل های کاربر و نسخه های پشتیبان نمی پذیرد. به طور خلاصه، تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات به عهده کاربر است و آنها باید تمام اطلاعات مورد نیاز خود را در جایی غیر از این سرور ذخیره کنند. لذا در صورت بروز مشکل و عدم امکان بازگرداندن اطلاعات از آرشیو پشتیبان، اعتراضی پذیرفته نخواهد شد.

قوانین پشتیبان گیری متفاوت است

در این مقاله نکات و موارد مهمی را در مورد پشتیبان گیری و پشتیبان گیری در سون هاست در اختیار شما قرار داده ایم که امیدواریم بتوانید از آنها برای حفظ اطلاعات ارزشمند وب سایت خود استفاده کنید. برای اطلاعات بیشتر می توانید به این لینک ها مراجعه کنید نحوه بازیابی فایل و پوشه در سی پنل چگونه با استفاده از ابزار Backup Wizard، بهترین افزونه پشتیبان گیری وردپرس، یک نسخه پشتیبان کامل تهیه کنیم نگاه کن اگر سوالی دارید می توانید در قسمت نظرات مطرح کنید